top of page

O nama

Dobrodošli u
VIKTOR FRANKL CENTAR - ZAGREB


Naša misija je podržati klijente u pronalaženju smisla, jačanju osobnog potencijala i ostvarivanju ispunjenog života kroz logoterapiju i egzistencijalnu analizu.
Team Paddle

Želimo Vam pomoći pronaći vlastiti smisao

U našem Centru vjerujemo u snagu ljudskog duha i potrebu za pronalaženjem smisla u svakodnevnom životu. Naš pristup je usmjeren na jačanje unutarnjih resursa klijenata, podršku u suočavanju s izazovima i pomoć u pronalaženju svrhe i smisla u njihovom iskustvu.

Posvećeni smo pružanju sigurnog i povjerljivog prostora za razgovor o vašem mentalnom zdravlju. Naš tim obučenih stručnjaka ovdje je da vas sasluša i podrži na vašem putu prema pronalaženju smisla i svrhe u vašem životu.

Naš centar specijaliziran je u radu s adolescentima, obiteljima i pojedincima koji traže podršku u suočavanju s depresijom, anksioznošću i životnim tranzicijama.

 

Kao podržavajuća zajednica za pojedince na njihovom putu samootkrivanja i osobnog rasta, želimo stvoriti sigurno i poticajno okruženja u kojem ljudi mogu dijeliti svoja iskustva i spoznaje, a što može biti iznimno vrijedno.

Nudimo niz usluga koje vam mogu pomoći, uključujući individualno savjetovanje, grupnu terapiju i internetske resurse. Naš pristup temelji se na logoterapiji i egzistencijalnoj analizi, koji se fokusiraju na potragu za smislom i svrhom života. Vjerujemo da svatko ima sposobnost pronaći smisao, čak i u teškim okolnostima.

Naš tim

Naš tim logoterapeuta sastoji se od stručnih i empatičnih stručnjaka s bogatim iskustvom u radu s različitim klijentima.

Svaki terapeut donosi svoje jedinstvene vještine i specijalizacije, omogućujući nam da pružimo individualiziranu podršku za svakog klijenta.

Upoznajte naš tim predanih profesionalaca koji su ovdje da vas podrže na vašem putu prema pronalaženju smisla u vašem životu.

(uskoro - stranica u izradi)

Javite nam se

Ako ste zainteresirani za više informacija o našim uslugama ili želite zakazati termin, slobodno nas kontaktirajte. Ovdje smo da vam pomognemo.

bottom of page