top of page
putovanje prema smislu

Dobrodošli u Malu školu logoterapije:u potrazi za smislom  

-iskustvenE radionice

Želite li dublje razumjeti svoj smisao i svrhu u životu? Pridružite nam se na Maloj školi logoterapije, u kojoj ćete otkriti moćnu filozofiju koja će Vas inspirirati i podržati na Vašem putu osobnog rasta. 

Otključajte i osvijestite svoj unutarnji potencijal tragajući za smislom ...

Jeste li spremni krenuti na avanturističko putovanje prema osobnom rastu i emocionalnom blagostanju?

 

Pridružite se našim nadolazećim iskustvenim radionicama, gdje ćete steći alate i uvide za smisleno oblikovanje svoga života kako bi živjeli ispunjenijim životom.

 

Ne propustite ovu priliku da poboljšate svoje mentalno zdravlje i otkrijete snagu u sebi!

grupa ljudi

BROJ MJESTA OGRANIČEN!

Rad u malim grupama

do max. 15 osoba

Logoterapija, utemeljena na radu psihijatra i filozofa Viktora Emila Frankla, fokusira se na pronalaženje smisla u životu kao ključ za ostvarenje autentičnog blagostanja. Naši logoterapeuti će Vas voditi kroz raznolike i interaktivne sesije, pružajući Vam alate i tehnike kako biste se suočili sa životnim izazovima i unutarnjom snagom.

besmisao

Život Vam se čini besmislenim?

blokada i prepreka

Imate blokade ili prepreke?

emotivna uzburkanost

Borite se sa svojim emocijama?

traženje sebe

Pitate se tko ste?

loši odnosi s drugima

Muče Vas odnosi s drugima?

Logoterapijske iskustvene radionice nude vrijedan uvid u vašu unutarnju stvarnost, pružajući Vam priliku da otkrijete ili preispitate svoju životnu zadaću te postanete autentični tj. svoji.

Ključne prednosti pohađanja:

Postanite više
samosvjesni

Napravite uvid u  razumijevanje svojih misli, emocija i ponašanja da biste potaknuli samosvijest i ohrabrili se na pozitivne promjene u vlastitom životu.

Prevladajte ograničavajuća uvjerenja i tzv. magično mišljenje

​Prepoznajte i suočite se sa samoograničavajućim uvjerenjima koja Vas koče u postizanju ciljeva i njegujte način razmišljanja o cjeloživotnom razvoju i promjeni.

Razvijte strategije suočavanja

Naučite učinkovite strategije suočavanja (tzv. coping mehanizme) kako biste se nosili sa životnim izazovima, upravljali stresom i izgradili otpornost u razvojnim ili situacijskim (životnim) krizama.

Unaprijedite emocionalne kompetencije 

Obogatite vlastiti rječnik emocija, prepoznavanje tuđih emocija u neverbalnoj i verbalnoj komunikaciji, naučite regulirati negativne emocije i konstruktivno rješavati sukobe (boreći se za odnos, a ne protiv drugoga).

Unaprijedite
odnose

Unaprijedite vlastite komunikacijske vještine i razvijte zdravije obrasce odnosa, potičući dublje veze s voljenima i stvarajući smislenije interakcije.

svetionik

Uložite u sebe i napravite prvi korak prema sretnijem i ispunjenijem životu.
Ne propustite ovu priliku za otključavanje i prepoznavanje vlastitih potencijala za promjenu.
Prijavite se sada na naše iskustvene radionice i krenite na svoje putovanje samospoznaje i rasta!

motivacija

zašto se prijaviti U "malu školu logoterapije"?

Pridružite nam se na Maloj školi logoterapije i zajedno ćemo otvoriti vrata ka dubljem razumijevanju sebe i smisla u životu. Uplovite u inspirativno putovanje koje će Vas nadahnuti i osnažiti za postizanje istinskog zadovoljstva i svrhe.

bottom of page