top of page

Individualno savjetovanje/psihoterapija

Life coaching
Yellow Flower

Temeljne razlike između savjetovanja i psihoterapije su u motivaciji, prirodi i složenosti problema, intervencijama te odnosu klijenta i savjetodavnog terapeuta, odnosno psihoterapeuta.

Otkrijte smisao svoje egzistencije uz logoterapiju – Vaš put ka autentičnom življenju!

Život je često pun pitanja i izazova koji nas mogu dovesti do nesigurnosti pa čak i osjećaja besmisla. U takvim trenucima logoterapija nudi susret s proživljenim iskustvom koje će vam pomoći u razotkrivanju perspektive na temelju redefiniranja Vaših potreba i životnog smisla.
Logoterapija je poziv na dublje razmišljanje i otkrivanje vaše unutarnje snage. Neka vaše srce i um zajedno otkriju puteve prema ispunjenom životu. Sada je pravo vrijeme da nađete kompas i  preuzmete u ruke kormilo nad vlastitim životom.

Zakoračite prema smislu i svrsi!

U našem centru nudimo slijedeće oblike individualnog savjetovanja/psihoterapije:

Logoterapijski pristup kroz savjetodavni/

psihoterapijski razgovor

(u trajanju od 60 minuta)

Logoterapeut se  usredotočuje na individualne potrebe i izazove klijenta kako bi mu pomogao pronaći smisao i svrhu u njegovom životu. 
U dijalogu s klijentom o situaciji, o individualnim problemima, pokušavajući doći do individualnog rješenja, u kojem terapeut ne nudi gotova rješenja, niti govori klijentu da treba učiniti ovo ili ono, već navodi klijenta na istraživanje različitih mogućnosti i to onih, koje su najsmislenije u skladu s potrebama i okolnostima "ovdje i sada".

1 na 1

- online "SPOZNAJ SEBE"

MODUL 1
(10 susreta po 60 minuta)

Uz stručno vodstvo iskusnog logoterapeuta kroz 10 susreta korak po korak upoznajte sebe, svoje vrijednosti i otkrijte svoj vlastiti smisao. Uz mnoštvo praktičnih alata dobiti ćete uvid u Vaše potrebe, mini-identitete i potrebe s drugima.

Zašto je važno biti autentičan i to pokazati? Poznavanja sebe određuje nam motivaciju i djelovanje, a emocije nam pritom služe kao pokretači. Ako nismo autentični, koristimo lažni self živjeći ono što nismo, a tada se nitko ne osjeća dobro - ni u vlastitoj koži, ni ljudi oko nas. Zvuči poznato? No, to ne znači da zbog ljubavi prema drugima ponekad nećemo činiti ono što nam se u datom trenutku ne čini motivirajuće ili prikladno. U logoterapiji to se naziva "samonadilaženje". 

1 na 1

- online "EMOCIJE, STRES, ODNOSI I KOMUNIKACIJA"

MODUL 2
(10 susreta po 60 minuta)

Nakon  prvog modula možete upisati drugi modul koji će biti posvećen afektima, emocijama i stresu - vlastitim i odnosnim, a prožete su različitim komunikacijskim i ponašajnim obrascima.

Biti dobro sam sa sobom je preduvjet fizičkog i psihičkog zdravlja. Čovjek ponekad nije svjestan svojih reakcija, teško mu je povezati kontradiktorne osjećaje prema istoj osobi ili je manipuliran u odnosima, bez vlastite svijesti o tome. Ovaj modul je operativan, a uz vlastite poteškoće proći ćete niz simulacija da bi se mogli nositi ili postaviti na prikladan način u navedenim situacijama. I pritom ne zaboravite - u sukobu se bori za odnos, a ne protiv osobe.

Navigating in Woods

Otvorite vrata dubljem razumijevanju sebe, prevladavanju prepreka i razvoju alata za suočavanje sa životnim izazovima

Obratite nam se s povjerenjem kako bismo Vam pomogli na Vašem putu prema osobnom rastu, smislu i emocionalnom blagostanju. Vaša dobrobit je važna, i mi smo ovdje da Vam pružimo podršku.

bottom of page