top of page
Mala škola logoterapije i egzistencijalne analize

mala
škola logoterapijei egzistencijalne analize (lt/ea)

©

citati, pojmovi, refleksije i tumačenja

Edukativni serijal temeljen na referentnim okvirima Franklove logoterapije i egzistencijalne analize – psihoterapijski pravac koji svoju pozornost posvećuje težnji čovjeka u pronalaženju (naizgled izgubljenog) smisla, u skladu sa slobodnom voljom i vlastitim vrijednostima

Ako imate bilo kakvih pitanja o serijalu ili logoterapiji,

slobodno nas kontaktirajte na naš e-mail

Pratite naš edukativni online serijal o logoterapiji za otkrivanje smisla i jačajte osobne razvojne i životne potencijale

Naš edukativni serijal donosi uvid u načela logoterapije i egzistencijalne analize, može Vam pomoći u preispitivanju smisla i svrhe u životu, pružajući praktične alate za jačanje osobnog potencijala. Serijal će vas inspirirati i osnažiti da bi Vaš život bio ispunjen i svrsishodniji.

 

Edukativni serijal je koristan za pružanje uvida u teoriju logoterapije i njenih ključnih aspekata. Serijal se sastoji od različitih formata koji zajedno pružaju sveobuhvatan prikaz teorije i primjene logoterapije. 

1.    Načela logoterapije i egzistencijalne analize:

Prikaz temeljnih načela poput slobode volje, volje za smislom i očuvanja duha.

 
2.    Logoterapijski koncepti:

Prikaz ključnih pojmova kao što su smisao, svrha, egzistencijalna frustracija, noogene neuroze, apstraktna sloboda i druge teorije koje čine temelj logoterapije.

 

Edukativni serijal Vam pruža sveobuhvatan prikaz teorije logoterapije i želi Vas potaknuti  na daljnje istraživanje i primjenu ovih vrijednih načela u vlastitom životu.

Novi sadržaj bit će objavljen svakog ponedjeljka  na našim društvenim mrežama. Pratite nas da biste bili informirani o svakom novom izdanju.

  • Instagram
  • Facebook
Čovjek u potrazi za smislom

Logoterapija pomaže pojedincu u otkrivanju vlastite vrijednosti, uvjerenja i svrhe, što može pridonijeti dubljem osjećaju vlastitog ja, ispunjenju i blagostanju.

Pojedinci se uz pomoć logoterapije potiču na razotkrivanje smisla u životnim izazovima i preuzimanju odgovornosti za svoje postupke, a što rezultira smislenijim i svrhovitijem osjećaju bivanja.

bottom of page